Boekhouder Grimbergen

Ladoos is een klein boekhoudkantoor in de vorm van een eenmanszaak gelegen in Grimbergen (vlakbij Vilvoorde/Meise/Humbeek). Onze missie is meerwaarde creëren voor onze klanten.

Het menselijke aspect en de vertrouwensrelatie zijn zeer belangrijk voor ons. Wij zijn graag op de hoogte van de meest recente wijzigingen en blijven leren.

We richten ons op digitalisering en het efficiënter maken van boekhoudkundige processen en hechten veel belang aan de vertrouwensrelatie om gericht advies aan onze klanten te kunnen geven.

We nemen initiatief wanneer we verbeteringen zien en doen het nodige onderzoek om 99% zeker te zijn dat de voorgestelde veranderingen binnen de wettelijke kaders vallen.

We werken snel en efficiënt om niet achter de feiten aan te hoeven lopen en onze prijzen zijn schappelijk. Onze motivatie is om het werk goed af te leveren en ons te onderscheiden.

Transparante, eerlijke en duidelijke communicatie is belangrijk voor ons, zodat onze klanten niet met verrassingen worden geconfronteerd. We verhullen de waarheid niet om een product te verkopen dat niet aan de verwachtingen voldoet.